Védőfelszerelést a háziorvosoknak a koronavírusban!

MOST MI SEGÍTSÜNK AZ ORVOSAINKON!

Kórházi fertőzések száma Magyarországon a legnagyobb az Európai Únióban! Évente egy kisvárosnyi ember hal meg: 36.000 fő/év!
És jön a #koronavírus. És NEM adnak védőfelszerelést a háziorvosoknak!!!
MOST mi segítsünk az orvosokon!
Oszd meg! Tiltakozz! Adjon nekik az állam kellő minőségű és mennyiségű védőfelszerelést!

Nem csak a háziorvosokról van szó: fogorvosok, idősgondozásban dolgozó szociális munkások..., mindenkinek adjanak, akik a frontvonalban dolgoznak!!!

Ezt üzenjük az Operatív törzsnek!


Az “Operatív törzs” létezésének feloldhatatlan paradoxona:

1. Ha nem fél valaki és nem alakul ki tömeghisztéria egy vírusjárványban, tegyél róla! Alakíts egy Operatív törzset, rakd a színre, told az emberek arcába rendszeres időközönként és ezzel figyelmeztesd őket arra, hogy készültség van, itt valami rettenetes küzdelem folyik, nem lankadhatunk!

2. Ha ezzel kész vagy és a látvány nem lenne elég kiakasztó, mondd el naponta az Operatív törzs nevében, hogy nem kell idegeskedni, így emlékeztesd a hallgatóidat, ha maguktól nem jutott volna eszükbe, hogy egyébként tök jogos idegeskedniük! Ez a “Ne gondolj az elefántra!”-stratégia. Brávó!

3. Tegyél az Operatív törzs élére egy fatökű minisztert, aki azt mondja ország-világ előtt, hogy az iráni diákról azért nem tudtuk, hogy több száz embert megfertőzött, mert nem mondta meg, melyik egyetemre jár! Ezzel aztán bemutathatod, mit nem jelent az operativitás. Kezdhetnek beszarni.

4. Az Operatív törzs nevében egy olyan ember beszéljen (tisztiorvosnő), hogy tőle még öreganyám is érdekesebben kommunikáljon! Világossá váljon, a legmesszebb áll a karizmatikus vezetőtől, akit egy válságban gondolkodás nélkül követnénk. Ilyen módon gyógyagyúaknál is végre megszületik a gondolat: -Úristen, ez az ember meg tud engem védeni bármitől, nem egy kataklizmától???!

5. Amíg az Operatív törzs dumál, addig se dolgozik. Azt végzi, hogy beszél. Munkája az ugatás. Gondolj rá, mennyit spóroltunk! Ezek után minek kéne bármit is csinálni?

6. Amíg politikusok vezetik az Operatív törzset tudhatod, a világon semmi sem működik. Nincsenek cselekvésre alkalmas szakemberek, nincsenek megbízható algoritmusok!

7. Amíg az Operatív törzs handabandál, ne adj az egyébként valóban frontvonalban küzdő háziorvosoknak 5 db/fő maszknál többet, ami mindössze a járvány egyetlen napjára elég!

 

#Emmi #orvos #koronavírus #háziorvos #operatív #törzs #Kásler


Dr. Kollárné Déri Kriszti    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dr. Kollárné Déri Kriszti, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook