A vasvári gyógyszertári ügyelet változatlan fenntartásáért

Gyógyszertári_ügyelet.jpg

Elég volt Vasvár leépüléséből!

Az utóbbi években fokozódott Vasvár városi funkcióinak leépülése. Megszűnt a kenyérgyár, Vasvár utolsó régi üzeme. Megszűnt a középiskolánk is, holott évtizedeken át országos jelentőségű szakmai képzés folyt itt. Most itt az újabb rossz hír, a gyógyszertári ügyelet elsorvasztása.

Felkérjük Vasvár Város Képviselő-testületét, hogy ezúttal ne csak közölje a rossz híreket, hanem cselekedjen végre Vasvár városi funkcióinak megőrzése érdekében!

Alulírottak kérjük a polgármestert, hogy haladéktalanul tegyen lépéseket a vasvári gyógyszertári ügyelet változatlan formában történő további működése érdekében!

Elfogadhatatlan a gyógyszertári ügyelet elsorvasztása!

Aki beteg, nem tud elutazni Körmendre vagy Szombathelyre gyógyszerért!

Tiltakozunk a kisgyermekes családok nevében is! A gyermekükért aggódó szülőktől különösen nem várható, hogy késő este, éjjel vagy hétvégén órákat utazzanak a gyermekük számára szükséges gyógyszerekért.

Vasvár leépülése a környező településeket is rendkívül hátrányosan érinti, ezért a környéken élőket is kérjük, hogy támogassák a petíciónkat!


Vazsvári Krónika Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vazsvári Krónika Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )