Elég volt Vasvár leépüléséből! Szükség van az orvosi és gyógyszertári ügyeletre!

Orvosi_ügyelet2.png

Elég volt Vasvár leépüléséből!

Az utóbbi években fokozódott Vasvár városi funkcióinak leépülése. Megszűnt a kenyérgyár, Vasvár utolsó régi üzeme. Megszűnt a középiskolánk, holott évtizedeken át országos jelentőségű szakmai képzés folyt itt. Majd jött a sürgősségi egészségügyi ellátás elsorvasztása: megszűnt a gyógyszertári ügyelet és most meg akarják szüntetni az orvosi ügyeletet.

Vasvárnak szüksége van orvosi és gyógyszertári ügyeletre!

Alulírottak kérjük a polgármestert és a képviselőket, hogy haladéktalanul tegyenek lépéseket és védjék meg mindazt, ami Vasvárt még talán várossá teszi!

Elfogadhatatlan az ügyeleti rendszer elsorvasztása!

Aki beteg, annak nem megnyugtató, hogy Körmendről kell várni az orvost, és Körmendre vagy Szombathelyre kell elmenni gyógyszerért!

Tiltakozunk az idősek és a családok védelmében is! Az aggódó családtagok számára különösen fájó, hogy ha hirtelen baj van, az eddiginél sokkal nehezebben és lassabban lehet orvosi ellátáshoz és gyógyszerhez jutni!

Vasvár leépülése a környező településeket is rendkívül hátrányosan érinti, ezért a környéken élőket is kérjük, hogy támogassák a petíciónkat!


Somlósi-Kovács Adrián, Vazsvári Krónika Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Somlósi-Kovács Adrián, Vazsvári Krónika Egyesület láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...