Vasúti gyalogos átjáró kialakítása az elmúlt években felújított bodrogkeresztúri (bodrogkisfaludi) MÁV állomáson

Tisztelt Aláíró!

Kérem, hogy aláírásával támogassa az alábbi ügyet, amennyiben érintett félnek érzi magát, hogy mindannyiunk gyalogos közlekedési biztonsága javuljon Bodrogkisfaludon !

Előre is köszönöm szépen támogatását!

 

Tisztelt MÁV-START Zrt.!

Azzal kapcsolatban szeretnék Önökhöz fordulni jelen petíció átnyújtásával, hogy a 2018-2019. évek során felújított Mezőzombor-Sátoraljaújhely vasútvonalhoz tartozó Bodrogkeresztúr állomás fejlesztését legyenek szívesek kiegészíteni egy a három vágányon Bodrogkeresztúr irányába átvezető gyalogos vasúti átjáró kialakításával az állomás épületével szemben. Az állomás a vonalfelújítás befejeztét követően kicsit felemás képet mutat, ugyanis amint leszállva a vonatról elhagyjuk a szépen felújított peront (pl. esős időben) azonnal jókora sárban kötünk ki a peronkorlát túloldalán. Az a Bodrogkeresztúrban lakó megfáradt utas (pl. akire éppen nem vár gépkocsi az állomásépület háta mögött) kénytelen a leszállást követően három vágányon, az azok nyomvonalát biztosító balesetveszélyes köveken, majd a vágányokat elhagyva a bodrogkisfaludi Vasút utcáig újabb sártengeren átverekedni magát. Gondolom, hogy nemcsak nekem, hanem más érintett helyi utastársaimnak, idősebb embereknek is nagyon fárasztó kezd már lenni az egyébként is az eredeti helyétől több száz méterre kialakított új peron nehézkes megközelíthetősége a kisfaludi Vasút utca irányából. Továbbá legyenek szívesek figyelembe venni egy statisztikát is, hogy a vasútvonalnak melyik oldalán is nagyobb a népességszám.... Ennek megfelelően szeretném jelen petíciót benyújtani T. Cím felé, hogy - akár szükség szerint a bodrogkisfaludi Önkormányzattal közösen - legyenek már szívesek egy normális betonozott átjáró kialakítását elvégezni a perontól a bodrogkisfaludi Vasút utcába való betorkollásig.

 

Előre is köszönöm szíves megértésüket, közbenjárásukat és segítségüket!

 

Szívélyes üdvözlettel,

     Ihász Levente

bodrogkeresztúri lakos

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Levente Ihász, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook