Aláírásgyűjtés a valódi és azonnali rezsivédelemért

Magánszemélyek, szervezetek, mindenki, aki azonnali változást szeretne, aki kiutat keres a létbizonytalanságból kérjük támogassa aláírásával a MEOSZ elnökségének törekvéseit!

Csak magunkra számíthatunk!

Az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még érdemben tenni tudunk a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberekért, gyermekeinkért, szüleinkért, testvéreinkért, családtagjainkért.

Most kell cselekednünk, hogy ne a kitaszítottságban kelljen éljünk! Holnap már késő lesz! A számlákat senki nem fizeti be helyettünk!

Minden aláírás egy újabb lépés a kiúttalanságból!  Kérje meg családtagjait, ismerőseit, szomszédait, hogy aláírásukkal támogassák a valódi rezsivédelemért indított petíciónkat!

Önre is számítunk! Lehet, épp az Ön aláírása dönti el, hogy valódi rezsivédelemben részesüljenek az érintettek!

Köszönjük, hogy számíthatunk Önre!

Alulírottak a MEOSZ peticiójában megfogalmazott alábbi követelésekkel egyetértünk, azok azonnali megoldását támogatjuk:

1. Egyetértek azzal, hogy a fogyatékossággal élő személyek esetén, az érintett, illetve a vele egy háztartásban élő hozzátartozója a 259/2022. (VII. 21.) számú Korm. rendeletben meghatározott mindkét energiahordozó esetén az éves fogyasztási keret kétszereséig, azaz villamos energiánál 5046 kWh/év/mérési pont, illetve gáznál 3458 m3/év/mérési pont felhasználásig legyen jogosult kedvezményes áron energiát vásárolni.

2. Egyetértek azzal, hogy a civil szervezetek és a fogyatékossággal élő emberek ellátásáról gondoskodó civil fenntartású intézmények lakossági fogyasztónak minősüljenek - hasonlóan az önkormányzati és állami bérlakásban, valamint szállóférőhelyen élők felhasználási helyeinek üzemeltetőihez – és így mentesüljenek a piaci ár megfizetése alól az áram és gázfogyasztás tekintetében egyaránt.

3. Támogatom, hogy a civil szervezetek fennmaradása érdekében a kormány rendezze ezen szervezetek állami finanszírozását és az 1997-es Vatikáni szerződés mintájára, az abban foglaltakkal azonos mértékű „civil kiegészítő normatívát” vezessen be 2022. szeptember 1-jétől.

Aláírásommal hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon közölt személyes adataimat a MEOSZ az érdekvédelmi tevékenységének végzése során gyűjtse, azokat tárolja és kezelje, és a fogyatékossággal élő emberek érdekvédelmi tevékenysége során felhasználja.

Kérjük, hogy az aláírást követően erősítse meg a peticiok.com-tól kapott e-mail-ben található link segítségével, hogy Ön a petíció aláírója.

valodi_rezsivedelem.jpg

Az aláírással felhatalmazom MEOSZ petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.