Vajda Péter utca X. kerületi szakaszának felújítása

Budapesten számos olyan út található, mely felújításra szorulna, akárcsak bármely más városban, viszont vannak olyan utak, melyek a többihez képest sokkal rosszabb állapotban vannak. Többek között ilyen a X. Kerületben található Vajda Péter utca is. Ez az út az Üllői út egyik alternatívájaként szolgál, így nagy forgalmat bonyolít le. Az út VIII. kerületi szakasza jó állapotban van, viszont a Könyves Kálmán úton keresztül haladva az út minősége érezhetően megváltozik. Ezen az úton közlekedik a 99-es busz, melyen az út minőségéből fakadó úthibák már balesetveszélyesek az álló utasokra. Személygépjárművek futóművében, kerekeiben ugyancsak károsodást okozhat. Kérem írja alá a petíciót, amennyiben egyetért az útszakasz haladéktalan felújításával.

Az aláírással engedélyezem Terhes Gergely, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.