UV Zrt. bérlők beadványa

Tisztelt Vagyonkezelő és Polgármesteri Hivatal!

Az elmúlt 1 hónapban folyamatosan vártuk azt, hogy Önök mit tesznek a kerületben élő nehéz helyzetbe került vállalkozókért. A napokban kijött rendeletből látszik, hogy foglalkoztak ugyan a problémával, de ahogyan a bekért mellékletekből is látszik nem vállalkozó barát módon teszik ezt.

Közel 20 éves vállalkozói múlttal szeretném Önöknek elmondani, hogy ez a dokumentum nekünk NEM segítség. Azzal még megbarátkoznánk, hogy a bekért adatok milyen mélységben világítanak át minket, hiszen jól tudjuk, mi fordulunk Önökhöz segítségért!

De! Az új melléklet lista jelenleg sok ember számára NEM kivitelezhető. A 2019-es év adóbevallásának határideje 2020. május 31. A vállalkozások által megbízott könyvelő cégek jelenleg nem csak a mi cégeinkkel vannak elfoglalva. Túl azon, hogy szerződésektől függően 2 vagy 3 havi könyvelési díjat számítanak fel a zárásért (ami így is súlyos megterhelés lesz nekünk), ezen dokumentumok megszerzése innentől még 30-60 nap lehet, ami nem teszi lehetővé azt, hogy időben beadjuk ezen dokumentumokat, ezzel csökkentve terheinket. Hangsúlyozom, sok vállalkozás közel 1 hónapja bezárt, legtöbbünk semmilyen bevételre nem számíthat.

Szeretnénk bürokrácia mentes, automatikus bérleti díj elengedést/kedvezményt a valóban nehéz helyzetbe került vállalkozások részére lásd 16. kerület illetve belváros, valamint szeretnénk a jelenleg lejáró ingatlanok szerződéskötési díjának elengedését.

Szeretettel várjuk munkatársaikat az UV Zrt. bérlők csoportba, hogy közösen, a csoportunban lévő tagokkal találjunk olyan megoldást, ami jelen helyzetben valóban a mi megsegítésünkről szól cserébe mi óvjuk és szépítjük az Önök tulajdonait és nem utolsósorban meg tudjuk tartani, ami hosszabb távon az Önök érdeke is.

 

https://www.facebook.com/groups/uvzrtberlok/

 

Üdvözlettel,

Ferencz Gabriella

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ferencz Gabriella, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook