Útfelújítás

Közérdekű közlemény  
Tisztelt internetszolgáltatást használók!

Három település Hangács, Nyomár, Ziliz lakosai kérik, hogy aláírásukkal támogassák településeinket. Az összekötőút 26137-es, mely 2617-es Miskolc város és Edelény város útvonalához tartozik, mely 1973-ban készült el. Valamint a 2014-ben elindított História Völgy turisztikai út részét képezi. (Boldva, Ziliz, Nyomár, Hangács, Damak, stb. Hídvégardóig).
Az útvonal felújítás már kérelmezve lett, aláírásokkal, régebbi fényképfelvételekkel. (Demeter Zoltán Országgyűlési képviselő úr, Magyar Közút Nonprofit Zrt.)
2018.12.17. Hangács
2018.12.21. Nyomár, Ziliz

A települések lakossága felkéri közeli, távoli hozzátartozóikat, barátaikat, ismerőseiket, hogy aláírásaikkal támogassák kezdeményezésünket, melynek címzettjei ismételten Demeter Zoltán úr és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tisztelettel megköszöni aláírásukat, bármilyen jellegű segítséget, támogatást, Hangács-Nyomár-Ziliz lakossága.

Hangács, 2019.01.16.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gadóczi Lajos, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook