Útfelújítás

Közérdekű közlemény
Tisztelt internetszolgáltatást használók!

Három település Hangács, Nyomár, Ziliz lakosai kérik, hogy aláírásukkal támogassák településeinket. Az összekötőút 26137-es, mely 2617-es Miskolc város és Edelény város útvonalához tartozik, mely 1973-ban készült el. Valamint a 2014-ben elindított História Völgy turisztikai út részét képezi. (Boldva, Ziliz, Nyomár, Hangács, Damak, stb. Hídvégardóig).
Az útvonal felújítás már kérelmezve lett, aláírásokkal, régebbi fényképfelvételekkel. (Demeter Zoltán Országgyűlési képviselő úr, Magyar Közút Nonprofit Zrt.)
2018.12.17. Hangács
2018.12.21. Nyomár, Ziliz

A települések lakossága felkéri közeli, távoli hozzátartozóikat, barátaikat, ismerőseiket, hogy aláírásaikkal támogassák kezdeményezésünket, melynek címzettjei ismételten Demeter Zoltán úr és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tisztelettel megköszöni aláírásukat, bármilyen jellegű segítséget, támogatást, Hangács-Nyomár-Ziliz lakossága.

Hangács, 2019.01.16.

Az aláírással engedélyezem Gadóczi Lajos, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.