Újévi tűzijáték

A kormány engedélyezze a 2. pirotechnikai osztályba tartozó pirotechnikai eszközök használatát 2020. December 31. 23 óra és 2021. Január 1. 1 óra között!

Nagyon sok családi, illetve baráti körben szinte hagyománnyá vált, hogy amikor éjfélt üt az óra, színes robbanásokkal ünnepeljük egy újabb év eljövetelét. Mivel 2020 miden kérdés nélkül egy szörnyű év volt, jó lenne vidáman, színesen ünnepelni 2021 eljövetelét. Mivel ezek az eszközö egész évben használhatók magánterületen, a 2 óra felhasználási időtartam engedélyezése nem okozna nagy különbséget. Kössünk kompromisszumot. Ezzel a megoldással megmarad a kormány rendelete December 28. és Január 1. között, így nem lesz egész éjjel "durrogtatás". Azonban azok, akik már megvásárolták, fel tudják használni ezeket az eszközöket ebben a 2 órában.

A 2. pirotechnikai osztályba tartozó pirotechnikai eszközök főbb jellemzői:

• Üzemeltetéshez szükséges betöltött életkor: 16. életév

• Egész évben engedély nélkül vásárolható

• Magánterületen egész évben engedély nélkül használható

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vendler Dávid petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...