Újbuda-központ bezárása.

noBuda-központ

Instagram: @no_buda.kozpont

Csatlakozzon az ellenálláshoz, zárassuk be Újbudát! 

Ön gondolkodott már azon, hogy mennyi mindent tehetne a saját érdekében? Mindannyian kivagyunk szolgáltatva a “feljebb levő” politikusoknak. Ott vernek át, ahol tudnak, ezt egyik leányvállalatunk munkatársa, Dán Lotti is bebizonyította. Hozzuk  vissza a demokráciát, és zárassuk be Újbuda-központ metróállomást együtt! Itt a lehetőség hogy tegyünk valamit az elnyomás ellen!

SPÓROLJUNK IDŐT!

Matematikusok által alátámasztott tény, miszerint az Újbuda-központ-i metrómegálló  eltörlésével,  közel 5 órát spórolhatunk meg naponta.

FELESLEGES MEGÁLLÓ!

A megálló mindössze 412 méterre van a Móricz Zsigmond körtértől amit könnyűszerrel, akar lábbusszal is megtehetünk két-három perc leforgása alatt!

HIBÁK!

Ön is tapasztalta, hogy az Újbuda-központ-i metrómegállót lezárják, a metró továbbhalad a megálló elött, es fallal elkerítik a problémás körzetet? 

MOST ÖN IS TEHET BUDAPESTÉRT ES A SAJÁT UTAZÁSÁÉRT!

Keressen minket, es írja alá az internetes cybertéren megtalálható online petíciónkat Újbuda-központ "beomlasztásért"*!

ÖNNEK EGY KATTINTAS, MAGYARORSZÁGNAK DEMOKRÁCIA!

Instagram: @no_buda.kozpont

Célunk, hogy bezárassuk az M4-es metró szakaszán lévő Újbuda-központ-ot. Szervezetünk szerint a megállónak semmi értelme, hisz röpke három perc séta alatt elérhetjük a Móricz Zsigmond körtér-i mertrómegállót. Sokkal jobb kivételezés lett volna, ha a jelenlegi két megállóhely közé tettek volna egyetlen egy megállót, így spórolva 50 milliárd forintot, illetve időt is. Kérjuk írja alá petíciónkat, ígyis segítve Magyarországon, az embereken. Köszönjük, hogy elolvasta!

Instagram: @no_buda.kozpont

 

 

*: Nem omlasztanánk be Újbuda-központot.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom noBuda-központ petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...