Tűzijáték, Petárda mentesség Dunavecsén

Kedves Dunavecseiek!

Sokan úgy gondoljuk, hogy csatlakoznunk kéne azokhoz a településékhez, ahol tűzijátékmentesen telnek a különböző ünnepek. Tűzijáték és petárda helyett pl. Állami ünnepen (Aug. 20) fényjátékkal illetve görögtűzzel tudnánk helyettesíteni ezeket.

Szilveszterkor országosan elszabadul a pokol főleg a kisállatok tekintetében, megsokszorozódik az utcára/menhelyre került kutyusok száma illetve sok esetben komoly epilepsziás rohamot is okozhat ez a sokkhatás, a többi kellemetlenségekről, tragédiákról nem beszélve.

Emellett sok, fogyatékossággal élő személyt is érint ez a probléma (pl autisták), akiknek ez a pár durrogás egy világháborús övezetet eredményezhet, ezáltal traumatikus élményben lesz részük. Ne tegyük ki őket ilyennek. 

Ha Te/Ön is így gondolod/gondolja, írjuk alá minél többen ezt a petíciót, megkönnyítve ezzel az ünnepeket sok mindenki számára.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Banyári Barbara, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook