Tiltsák be a puncs.hu köztéri plakátjait!

Kedves Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság! Ha van egy site, aminek a reklámja az egész városban azt hirdeti, hogy pénzért kaphatsz barátnőt, szexpartnert és konkrétan ez is történik, akkor nem érzitek, hogy lenne némi dolgotok? Milyen üzenetet közvetít ez most már nem csak interneten, hanem óriásplakátokon is a fiatalok felé?

Egy egyetemistát abban kéne segíteni, hogy tanulni tudjon, biztosítani neki a feltételeket, a tanuláshoz szükséges feltételeket. Undorító és visszataszító és nagyon ijesztő, hogy azt a nehéz helyzetet, amiben a mai fiatalok vannak, ilyen módon használja ki egy vállalkozás és az még félelmetesebb, hogy a médiahatóság vagy mi a fene ha még van ilyen egyáltalán, ezt engedi és nem vizsgálja felül. Hogy lehet, hogy ez sokaknak egyértelmű, de a hatóságoknak nem. Ez a prostitució táptalaja. Ez tény. Nevezzük nevükön a sugárdeddiket meg mamikat, ne adjunk nekik édes cukros nevet.
És még egy, ne hagyjuk szó nélkül ezt! Beszéljünk róla és beszéljünk erről a fiatalokkal, mert muszáj az önvédelmük érdekében. Számomra a kereslet kínálat az élelmiszerboltban valósul meg, az emberi kapcsolatok, a szex ennél szerintem bonyolultabb dolog.

Itt vannak tehát a puncs.hu plakátok, hogy a nehéz helyzetet meglovagolva felhívják egyetemista, főiskolás lány (és fiú) figyelmét arra az alternatív módszerre hogyan találhat könnyedén "mecénást" a növekvő oktatási és megélhetési költségek miatt. Persze mondhatnánk ez a jelenség nem újkeletű. Valóban nem az, de óriásplakáton eddig még nem jött velünk szembe. Ja, és még a Médiahatóság keze is meg van kötve.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem MTT, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook