Tiltakozzunk a szekszárdi ÉSZ frakció dilettáns ámokfutása, folyamatos károkozása ellen!

Winkler György Jánosné vagyok, nyugdijas kisgyermek-gondozó. Fájdalommal és haraggal tölt el a szekszárdi városi képviselőtestület egy fős többsége által meghozott és meg nem hozott intézkedések végtelen sora amik miatt már több mint százmillió forint kára keletkezett a városnak, miközben a képviselő urak és hölgyek megemelt tiszteletdíjjal és haveri cégek garmadájával veszik körbe magukat! A városban majdnem minden beruházás áll, a pályázatokat idegen cégekkel íratják, kirúgnak mindenkit aki nem az ő kottájukból zenél, gyalázat ahogy tönkreteszik a város hírnevét és fejlődési lehetőségeit!

Várom azok támogatását akik egyetértenek azzal hogy az ÉSZ frakció vége kezdjen el valóban a dolgával foglalkozni és konstruktív hozzáállásuk legyen, vagy azonnal mondjanak le és oszlassa fel magát a képviselőtestület! Követeljük hogy számoljanak el azzokkal az okozott károkkal amik miatt a város súlyos tizmilliókat veszített el, vagy kénytelen kifizetni!


Winkler György Jánosné    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Winkler György Jánosné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...