Tiltakozás a MÜPA-diákjegy árának emelése ellen!

Tiltakozunk az ellen, hogy a Művészetek Palotájában 1000 forint a diák állóhelyek ára!
Az áremelést nem tartjuk indokoltnak, mivel rövid időn belül 300 forintról, előbb 500, majd 1000 forintra emelték a diákjegyek árát, ami nem járt együtt sem az ösztöndíjak, sem a keresetek növekedésével.
Közhelyként emlegetik, hogy a fiatalokat nem érdekli a "magas" kultúra. Maga a MÜPA saját kiadású újságjában is beszámolt arról, hogy általános iskolásokkal is szeretnék megismertetni a klasszikus koncertek élményét és kifejezetten iskolás csoportok számára tartanak előadásokat azzal a céllal, hogy felnőttként ők is lelkes koncertlátogatókká váljanak.  
Ha szükség van egy új, koncertekre járó generáció kinevelésére, akkor miért nem becsüllnek meg minket, akik eddig is éltünk ezzel a lehetőséggel? 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sára Bíbor Sziklai petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )