Tiltakozás a MÜPA-diákjegy árának emelése ellen!

Tiltakozunk az ellen, hogy a Művészetek Palotájában 1000 forint a diák állóhelyek ára!
Az áremelést nem tartjuk indokoltnak, mivel rövid időn belül 300 forintról, előbb 500, majd 1000 forintra emelték a diákjegyek árát, ami nem járt együtt sem az ösztöndíjak, sem a keresetek növekedésével.
Közhelyként emlegetik, hogy a fiatalokat nem érdekli a "magas" kultúra. Maga a MÜPA saját kiadású újságjában is beszámolt arról, hogy általános iskolásokkal is szeretnék megismertetni a klasszikus koncertek élményét és kifejezetten iskolás csoportok számára tartanak előadásokat azzal a céllal, hogy felnőttként ők is lelkes koncertlátogatókká váljanak.
Ha szükség van egy új, koncertekre járó generáció kinevelésére, akkor miért nem becsüllnek meg minket, akik eddig is éltünk ezzel a lehetőséggel?

Az aláírással felhatalmazom Sára Bíbor Sziklai petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.