Tiltakozás a FIDESZ egy potya-mandátuma ellen

Ritter Imre 2014 óta nemzetiségi szószólóként, majd 2018 óta teljes mandátummal rendelkező nemzetiségi képviselőként vesz részt a magyar Parlament munkájában. 2018-ig a FIDESZ tagja volt, az akkor kirobbant botrány hatására formálisan felfüggesztette párttagságát. De 2021 közepén a MAGYAR NARANCS ezt írta róla: „Az elmúlt három évben több esetben is Ritter Imre szavazata segítette ki a kormányt, ha a FIDESZ-nek épp nem lett volna meg a kétharmada az Országgyűlésben.” Ritternek a kisebbségekért és a magyarországi németekért végzett munkája jól nyomon követhető, de még nagy jóindulattal is csak „elhanyagolhatónak” minősíthető. Ennek ellenére a közelmúltban a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata megint őt helyezte a lista élére. Tiltakozunk az ellen, hogy egy volt FIDESZ-párttag, és semlegesnek semmiképpen sem nevezhető „politikus” képviselje a magyarországi németeket, sőt a magyarországi kisebbségieket a magyar Parlamentben. És tiltakozunk az ellen, hogy rajta keresztül a FIDESZ újra egy potya-mandátumhoz jusson. 

 

https://www.parlament.hu/web/guest/egy-kepviselo-adatai?p_p_id=hu_parlament_cms_pair_portlet_PairProxy_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_auth=i0WrVJbI&_hu_parlament_cms_pair_portlet_PairProxy_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=%2Finternet%2Fcplsql%2Fogy_kpv.kepv_adat%3Fp_azon%3Dr036%26p_ckl%3D41%26p_osszefuz%3D&fbclid=IwAR0UF8tFVbZdB4PQ6hK2FrihVFzyLVGjgkTfSzKBi54dfE6pNs6XU8om5EY

 

parlament1.jpeg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hermann Zsuzsa petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...