Tiltakozás a Bakonyi Erőmű ajkaiak egészségére káros szemétégetésének beszüntetéséért!

Mi, az egészségünket féltő, és a környezetünkért aggódó ajkai polgárok követeljük a Veolia Zrt-től, mint a Bakonyi Erőmű tulajdonosától, hogy haladéktalanul fejezze be a kommunális szemét, és műanyag hulladékok égetését!
Nem járulunk hozzá, sőt tiltakozunk hogy városunkban szemétégetőt működtessenek!

Követeljük, hogy olyan bio tüzelőanyagot használjanak (műanyag hulladék kizárva), illetve olyan fejlesztéseket végezzenek, aminek eredményeképpen megszűnik a koromhullás!

Legyenek nyilvánosak, és hozzáférhetők a károsanyagok kibocsátásának korrekt, hatóságok által ellenőrzött méréseken alapuló értékei, ezeket az adatokat rendszeresen frissítve a Bakonyi Erőmű tegye fel egy nyilvános honlapra!
Ide tartozik pl. a Por, NOx, Nitrogén-dioxid, széndioxid, Szén-monoxid, Klór,
egyéb dioxinok!

Kérjük támogassa követelésünket, hogy végre megszűnjön a sok éve tartó, a polgárok egészségére súlyosan káros koromhullás és károsanyag-kibocsátás!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kovács Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook