Távolsági buszmegállót a Lánc utcához a Pécsről kifelé tartó buszoknál is!

Kedves Ismerősök és Ismeretlenek!

Több ismerőstől, egyetemista hallgatótárstól hallottam már a Közgázról és a Jogi Karról is, hogy gondot jelent a szoros időbeosztás és különböző menetrendek miatt az adott távolsági buszjárat elérése, esetleg rohanniuk, helyi járatozniuk kell, hogy elérhessék az adott buszt. 

Könnyedén orvosolható lenne ez a probléma a jelenleg is ott lévő helyi járat megállójának használatával, ehhez viszont valahogy meg kell győzni a TÜKE-t és a Volánt is, hogy igenis, szükség lenne rá! 

Ehhez a megoldáshoz kaptam azt a fülest, hogy próbáljak meg aláírásokat gyűjteni, hogy hatással legyünk a közlekedés vezetőire. 

Kérlek, akit érint -és akit nem, csak segíteni akar-, írja alá! Nagy segítség lenne, hátha révbe ér a próbálkozásunk... :)

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Balla-Hegyvári Bianka, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook