Takarítók megbecsülése hol marad???

Kedves Takarító társaim!

Aláírás gyűjtést indítok, mert felháborító , hogy rólunk valahogy mindig megfeledkeznek! Iskolát és orvosi rendelőt takarítok,a fizetésemet nem írom meg mert ország világ kinevetne! Nagyon vártam a júliusi beígért bruttó 500 ezret . Gondolom ti is kedves sorstársaim. Most ,hogy itt van a covid második hullám meg kérdezném a tisztelt döntés hozókat ha egy -két napig nem vennénk fel a munkánkat, hogy végeznék el a munkájukat az eü dolgozók? Írjátok alá mert nekünk is járnak a juttatások, fizetés emelés...stb.

NÉLKÜLÜK SE MENNE!

Az aláírással engedélyezem Zaka Imréné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.