Szólaljon fel a Magyarok Világszövetsége az Ausztriához csatolt magyar területek ügyében

Alulírottak kezdeményezzük, hogy a Magyarok Világszövetsége jelentsen be a magyar nemzet nevében területi igényt az 1919. szeptember 10-i, Saint Germain-i békével Magyarországtól Ausztriához csatolt területekre.

Mindezt azért kezdeményezzük, mert az ügyben amúgy illetékes magyar kormány, annak ellenére, hogy erre a Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság hivatalosan, futárral kézbesített levéllel már 2018. december 7-én, tehát több mint kilenc hónapja felkérte, sem nem válaszolt, sem nem cselekedett.

Szabó László

újságíró, a Nemzeti konzultáció Trianonról több százezer aláírójának egyike

Az aláírással felhatalmazom Szabó László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.