Szilveszterkor tűzijátékozni csak arra kijelölt helyeken lehessen!

Tisztelettel,

Közérdekűnek érzem, ezért felvetem ötletem, hátha aláírjuk annyian, hogy változtathat e helyzeten:

Mi lenne, ha szilveszterkor minden település mellett, lakóövezettől távolabb, az önkormányzat által, szakértők véleménye alapján kijelölt területen gyűlnének össze azok, akik játszani szeretnek a tűzzel?
Akit érdekel, odamehet és láthatja, hallhatja, élvezheti az összeset egymás után, ráadásul a másik pirotechnikáját is személyesen dícsérheti meg, tanulhatja el aktualitásában, akit pedig zavar ez az ünneplési forma, az nem kapna frászt a folyamatos robbanásoktól.

A tűzijáték nem marad a magánterületen, telken belül, ahol azt csinálsz nagyjából amit akarsz, tudjuk, hogy a másik házába is betör. "Közkincsként" riaszt fel alvó gyermeket, azokat, akik nem várják meg az éjfélt, a háziállatokról és azokról, akiket egyszerűen zavar, nem is beszélve. Folyamatos feszültséget generálva ezáltal egy elvileg ünnepi hangulatba.

Nem korlátoznám a szabadságát másnak soha azzal, hogy javasolom, mit csináljon, mit ne, ha egyszer neki jól esik egy megszokás, amíg az én szabadságomat nem sérti, mondjuk azzal, hogy robbanások tömegét és kelegét kell önkéntelenül elszenvednem, nyugtatva gyermeket, ebet, magamat..

Nem szándékom senkit megsérteni, szeretnék egy olyan körültekintőbb világban élni, ahol vagyunk annyira figyelemmel a másikra, hogy házak között, fölött, mellett nem robbantgatunk semmit sem örömünkben. 

Hálás köszönettel,
Rokonál Benedek  

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Rokonál Benedek petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...