Szeretnénk, ha folytatódna a Bátrak Földje!

Kedves mindenki!

Mint sokaknak az elmúlt közel négy hónapban, nekünk is a szívünkhöz nőtt az RTL első napi kosztümös telenovellája. Igaz, van eleje, közepe, vége, és végül szinte minden szálat elvarrtak benne, már most hiányzik, hogy leüljek este megnézni a következő részt. Úgy tudjuk az RTL egyenlőre nem tervez folytatást, mégis annak reményében indítjuk ezt az aláírásgyűjést, hogy megmutassuk mennyien szeretnénk még betekintést nyerni Rokocára '67 után is.

Ne feledjük el, ha nem illegális oldalakon, hanem az RTL hivatalos felületein nézzük vissza az epizódokat ott nyomon követhetik a nézettséget, és ha ez kimagaslóan magas lesz, talán lesz esély egy következő évadra is.

Kedves RTL!

Nagyon megszerettük a sorozatot, ha sikerül sok aláírást gyűjtenünk, és a nézettségszám is magas lesz, kérem gondolkodjanak el a folytatáson!

Üdvözlettel,

Egy lelkes rajongó

Az aláírással engedélyezem Egy lelkes rajongó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.