Szeretnénk, ha folytatódna a Bátrak Földje!

Kedves mindenki!

 

Mint sokaknak az elmúlt közel négy hónapban, nekünk is a szívünkhöz nőtt az RTL első napi kosztümös telenovellája. Igaz, van eleje, közepe, vége, és végül szinte minden szálat elvarrtak benne, már most hiányzik, hogy leüljek este megnézni a következő részt. Úgy tudjuk az RTL egyenlőre nem tervez folytatást, mégis annak reményében indítjuk ezt az aláírásgyűjést, hogy megmutassuk mennyien szeretnénk még betekintést nyerni Rokocára '67 után is.

Ne feledjük el, ha nem illegális oldalakon, hanem az RTL hivatalos felületein nézzük vissza az epizódokat ott nyomon követhetik a nézettséget, és ha ez kimagaslóan magas lesz, talán lesz esély egy következő évadra is.

Kedves RTL!

Nagyon megszerettük a sorozatot, ha sikerül sok aláírást gyűjtenünk, és a nézettségszám is magas lesz, kérem gondolkodjanak el a folytatáson!

Üdvözlettel,

Egy lelkes rajongó

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Egy lelkes rajongó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...