Szeretnénk Dunakeszi-Fóti Tesco-ba egy Posta hivatalt!

Dunakeszin a lakosság számának rohamos bővülése miatt sokan úgy érezzük, hogy szükség lenne még egy postahivatalra. A Dunakeszi Fóti Tesco több szempontból is remek választás volna szerintünk:

- Van üres, kiadó helyiség

- M2 mellett van, könnyedén megközelíthető, elsősorban Dunakesziről és Fótról, de messzebbről is 

- Levenné a terhet a túlterhelt 1-es Postáról

- Az emberek egy helyről tudnák intézni a bevásárlást, pénzváltást, biztosítási és postai ügyintézést.

-Lehet parkolni!!!!

Korábban elvileg a polgármester lakossági nyomásra már megkereste a Postát Dunakeszi 1-es Posta miatt, ahol hosszított nyitvatartással próbáltak segíteni, ahogy mi látjuk, ez nem oldotta meg teljes egészében a problémát. Szeretnénk egy levelet írni a Postának, és javasolni nekik ezt a helyszínt. Ha Ön is egyetért, és szeretné, ha postahivatal nyílna a Tescoban, kérjük aláírásával támogassa kezdeményezésünket, hogy a döntéshozók is lássák, nyitott szívvel várjuk az új postahivatalt a 2120 Dunakeszi Fóti út 120.-ban. :) Reméljük, ha sokan kiállunk az ügy mellett, esetleg készítenek megtérülési számításokat, és ha minden jól megy, megfontolják a kérésünket. Köszönjük szépen

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sós Daniella petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )