SZERETETT-EGYSÉG BIZOTTSÁGOK

AZÉRT INDÍTJUK EL EZT A PETÍCIÓT-HOGY AZ ORSZÁGBAN ELINDULJON A SZERETETT ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS.

A MAGYARSÁG ÖSSZEFOGJON EGYKÉNT-HISZEN A SZERETETT A LEGFONTOSABB ERŐ. MINDIG A SZÍV SZERETETTÉNEK KELL ÖSSZETARTANIA A NEMZETET.

MEGALKOTTUK A SZERETETT-BÉKE EGYEZMÉNYÉT-MELYNEK AZ ÉDESANYÁK - GYERMEKEK ÉS A CSALÁDOK FELEMELÉSE ÉS ÖSSZEFOGÁSA A CÉLJA.

ENNEK AZ ÖSSZEFOGÁSNAK AZ EGÉSZ NEMZETRE KI KELL TERJEDNIE. AZÉRT HOGY AZ ÉDESANYÁK 4-6 ÓRÁS RÉSZMUNKAIDŐBEN IS DOLGOZHASSANAK ÉS SZÍVÜK SZERETETTÉVEL TEGYÉK A FELADATAIKAT.

AZ ORSZÁGBAN MOST A LEGNAGYOBB ERŐRE - A SZERETETT EGYSÉG EREJÉRE VAN SZÜKSÉG - HOGY ÖSSZEFOGJA A TELJES MAGYARSÁGOT HATÁRON INNEN ÉS HATÁRON TÚL - ÓCEÁNON INNEK ÉS TENGEREN TÚL.

MOST VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉG SZERETETT EGYSÉG BIZOTTSÁGOK FELÁLLÍTÁSÁRA. AZ ELSŐ SZERETETT EGYSÉG BZOTTSÁG MEGALAKULT BÁTONYTERENYÉN. EZT SZERETNÉNK SZÉTTERJESZTENI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA - HOGY ÁLLAMI TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLJÖN ÉS A KORMÁNY - KORMÁNYTAGOK - AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK - A POLGÁRMESTEREK ÉS AZ ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK IS RÉSZT VEGYENEK A SZERETETT EGYSÉG BIZOTTSÁGOK MUNKÁJÁBAN.

EHHEZ KÉRJÜK A SEGÍTSÉGET A PETÍCIÓ ALÁÍRÁSÁVAL - HOGY TÖRVÉNYJAVASLATTÁ TEHESSÜK.

 

A JÖVŐT A SZÍVÜNKBEN HORDJUK ÉS ENNEK EREJÉVEL ÉPÍTJÜK

 

BÉKEEGYEZMÉNY.

 

EZEN EGYEZMÉNY AZÉRT JÖTT LÉTRE – HOGY A VILÁG ASSZONYAI ÉS GYERMEKEI

ÉS SZERETETT KÖZÖSSÉGEI ELINDULHASSANAK – EGY OLYAN TISZTA ÚTON – AMELY ÖSSZEFOGJA ÉS FELEMELI AZ EGÉSZ VILÁG ÉS A FÖLD LAKOSSÁGÁT.

MINDEN EGYES KIS TELEPÜLÉSEIT – MIND A HATALMAS VILÁGVÁROSOKAT EGY- AZON SZERETETT EGYSÉGBE EMELI – MELY ÖSSZEFOGJA AZ EGYETEMES SZERETETT NYELVÉVEL A VÉGTELEN SZERETET VILÁG EGYSÉGÉBE.

EZ A VÉGTELEN SZERETETT EGYSÉGE ÖSSZEFOGJA EGYAZON SZÍVEKET – EGYAZON GONDOLATTÁ FORMÁLJA AZT- MELY MINDEN NÉPEK ÉS NEMZETEK SZÍVE EGYSÉGÉBE HELYEZI.

EZ A SZÍVEK EGYSÉGE EGYAZON GONDOLATOT HIVATOTT BETÖLTENI – HOGY MINDENKI EZEN A GONDOLATON ÉS EZEN AZ ÉRZÉSEN KERESZTÜL FELEMELKEDHESSEN ÉS ÖSSZEFOGVA KÉZ A KÉZBEN MEGALKOTHASSA A SZERETETT VILÁGEGYSÉGÉT. AMELYBEN MINDENKI EGYFORMÁN TEVÉKENYKEDIK -

RÉSZT VESZ. EGYAZON GONDOLAT – EGYAZON TETT ÉS EGYAZON SZERETETT EGYSÉG DOBBANTSA MEG SZÍVÉT ÉS VEZETI A GONDOLATÁT.

MINDEN GYERMEKBEN -EZ A SZERETETT EGYSÉG MEGÉRLELŐDJÖN ÉS A GYŐZEDELMES SZERETETT VILÁGEGYSÉGÉBE ÉS VILÁGBÉKÉJÉBE FORMÁLÓDJON.

MINDEN ANYA - AZ EGÉSZ FÖLDÖN ÉS BÁRMELY ORSZÁGÁBAN IS ÉL - EZT A SZERETETT VILÁGEGYSÉGÉT ÁRAMOLTASSA ÉS SUGÁROZZA KI A CSALÁDJÁBAN - A KÖRNYEZETÉBEN - A MUNKAHELYÉN ÉS AMERRE JÁR – HOGY EZ A SZERETETT AMELY A SZÍVBŐL ÁRAMLIK KI – MINDENKIFELÉ EGY HATALMAS ARANYSZÍV SZERETETTÉ EGYESÜLJÖN.

MINDENKI AKI ÁTVESZI EZT A VÉGTELEN SZERETETT ENERGIA EGYSÉGÉT -

AZ ÉREZZE ENNEK GONDOSKODÓ VÉGTELEN SZERETETTÉT.

ÉS EZ A VÉGTELEN SZERETETT EGYETEMES NYELVE - EZ FOGJA ÖSSZE AZ EGÉSZ VILÁGOT - MINDEN CSALÁDOT – A CSALÁDOK TAGJAIT – BARÁTOKAT – ROKONOKAT – NEMZETEKET ÉS KORMÁNYOKAT.

 

AZ EGÉSZ UNIÓT – AZ EGÉSZ VILÁG UNIÓJÁT – AMELYBEN BIZTONSÁGOSAN ÉS SZERETETTELJESEN NÖNEK FEL A GYERMEKEK. HISZEN OLYAN HATÁRTALAN SZERETETT FOGJA ÖSSZE ŐKET - AMELYBEN A SZÜLŐK IS ÉRZIK – HOGY EZ EGY BIZTOS AKARAT AZ - AMELYBEN TENNI TUDNAK ÉS AKARNAK IS A SZERETETT VILÁGEGYSÉGÉÉRT.

INNENTŐL KEZDVE MEGVALÓSUL A VILÁGBÉKE A FÖLDÖN – MELY ELSŐSORBAN A LEGKISEBBEKÉRT ÉS A LEGNAGYOBBAKÉRT JÖN LÉTRE.

MINDEN NEMZEDÉK EBBEN A SZERETETT EGYSÉGBEN ÉS VILÁGEGYSÉGBEN TEVÉKENYKEDIK ÉS EGYMÁS KEZÉT FOGVA A SZERETETT ÚTJÁN ÉS A BÉKESSÉG ÚTJÁN HALADNAK TOVÁBB.

MEGTAPASZTALJÁK ENNEK A SZERETETTNEK - A VÉGTELEN SZERETETTNEK AZ EGYSÉGÉT ÉS HATALMAS EREJÉT – MELY BETÖLTI A SZÍVEKET.- HATALMAS ENERGIÁKAT ÉS REZGÉSEKET MOZGAT MEG AZ EGÉSZ FÖLDÖN.

 

EZ A BÉKEEGYEZMÉNY AZÉRT JÖTT LÉTRE – HOGY A VILÁG MINDEN RÉSZÉBE ELJUTVA ELINDÍTHASSA AZ ÖSSZEFOGÁST. MELYHEZ CSATLAKOZHATNAK AZ ANYÁK ÉS A GYERMEKEK - MINDEN CSALÁDTAGJAIK ÉS MINDEN MÁS CSALÁDOK.

HISZEN ENNAK A HATALMAS SZERETETTNEK- ÉS AZ EGYETEMES SZERETETT NYELVÉNEK EL KELL INDULNIA – HOGY VÉGRE ÖSSZEFOGJA AZ EGÉSZ FÖLD LAKOSSÁGÁT.

MINDENKI ÉREZZE – HOGY EZ A LEGFONTOSABB ÉS – HOGY ENNEK MÁR EL KELLETT INDULNIA – HOGY BETÖLTSE AZ EGÉSZ BOLYGÓT – ÁTTÖRJE A HATÁROKAT ÉS A KORLÁTOKAT – HOGY VÉGRE MINDENKI EBBE A VÉGTELEN SZERETETT EGYSÉGÉBE TARTOZZON.

 

BÁTONYERENYE 2011. MÁRCIUS 13.

TELEKNÉ ERZSÉBET

MINDEN MAGYAROK ÉS MINDEN NÉPEK BEAVATÓ ARANYASSZONYA

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Barta Judit , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook