Szent állat legyen Magyarországon a macska!

Kedves Mindenki! Hiszem, hogy ennek  az állatnak a szeretete, tisztelete, megértése energetikailag egy magasabb minőséghez segítené Magyarországot! Kérlek Titeket tegyünk meg mindent! Köszönöm, ha segitesz! 

A feng shuiban a macska elhesseget minden rossz szellemet, ami gátolja a sikerek elérését.
Egyiptomban mély tisztelet övezte, kivételezett megbecsülésnek örvendett. A táncnak, szerelemnek, örömnek, zenének patrónusát, Basztet, a szerelem és a termékenység istennője - a napfény hozója (kezében szisztrummal – korabeli zeneszerszámmal ábrázolták.) - macska képében jelent meg, ezért az állat az áldást, védelmet és az anyaságot jelképezte.
néphagyomány szerint isten gyermeke a vadmacska, aki visszaszerezte a Napszemet. 
A fényt visszaverő macskaszem nevének eredete talán ilyen messzire nyúlik vissza.
A szem, a fény befogadásának szerve a Napot, az éltető fényt, a világosságot, a Holdat, a csillagokat, a nézést, a látást, a tájékozódást, az értelmet, a tudást, az intuíciót, a belső látást, a megvilágosodást, a felébredést, az éberséget, a mindentudást, és a mindent látó istent jelképezi. 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Jámbor Aletta, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook