Székesfehérvár Minőségi Oktatásáért.

Tisztelt Székesfehérvári Tankerület Vezető Úr!

Tisztelt Székesfehérvári Tankerület Szakmai Igazgató helyettes Asszony!

Tisztelt Székesfehérvári Tankerületi Központ Vezetősége és Döntéshozók!

Tisztelt Államtitkár Úr! 

A Székesfehérváron és környékén élő, aggódó, oltott és oltatlan szülők, nagyszülők nevében, nyílt levélben, tisztelettel kérjük Önöket, hogy függesszék fel a korona vírusellen be nem oltott tanárok fizetés nélküli szabadságra küldését, és szankcionálását!

A gyerekek körében minden eddiginél több szorongást, pániktünetet, illetve depressziót okozott a koronavírus járvány. Megviselték őket a lezárások, a bezártság és maga a vírushelyzet. Jelen helyzetben nem engedhetjük, hogy egy újabb csapásnak legyenek kitéve azáltal, hogy szeretett és megszokott tanáraiktól, tanító nénijüktől/bácsijuktól is el kell válniuk. Most, de egyébként soha nem szabad ilyen módon ezeket az érzelmi kötelékeket elszakítani. Emellett szülőként fontosnak tartjuk, hogy NE diszkriminációra, kirekesztésre, megkülönböztetésre neveljük, és tanítsuk őket!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy álljanak ki a pedagógusokért, a minőségi oktatásért. Ezt ne csak emberségből, hanem mint ellenőrzési és szakmai feladatokkal megbízott felelős vezetők tegyék. Találjanak egy mindenki számára elfogadhatóbb megoldást! Ne vegyenek részt az emberek egymás ellen uszításában! Úgy gondoljuk, mindenkinek jogában áll eldönteni akarja-e az oltást vagy sem.

Kérjük Önöket, gondoljanak döntéseik számos következményére! Már most túlterheltek, alulfizetettek a pedagógusaink. Az oltatlanok elküldése után még nagyobb teher fog rájuk nehezedni. Tudomásunk szerint van olyan oltott pedagógus az iskolákban, aki jelezte, hogy emiatt ő is távozik. A többiek meddig fogják bírni?

Hogyan kapnak majd így a gyerekeink minőségi oktatást?

A gyermekeink, a társadalom jövője a tét! Összefogásra van szükség, nem megkülönböztetésre és a társadalom feldarabolására!

Szeretnénk, ha válaszolnának a levelünkre, kérésünkre, és tisztelettel kérjük Önöket, hogy kommunikáljanak a szülőkkel! Ilyen komoly döntések és komoly változások esetében már hetekkel ezelőtt tájékoztatást kellett volna kapnunk a Tankerülettől és az intézmények vezetőitől, ezzel szemben városi pletykákból értesültünk a történésekről.  

Tisztelettel: Székesfehérváron és környékén élő, aggódó szülők, nagyszülők

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zsolt Guber petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )