Szabad döntést az iskolalátogatással kapcsolatosan járvány idején!

Tudjuk, hogy vannak, akik nem dolgozhatnak online. Tudjuk, hogy az iskolás korú szülők többsége a fiatalabb korosztályhoz tartozik. Tudjuk, hogy kevesebb köztük a krónikus beteg, mint az idősebbek között, tudjuk, hogy kevésbé veszélyeztetettek, mint a szépkorúak.

Mégis azt szeretnénk, ha a Covid járvány idején a magas fertőzöttségi adatok miatt magunk dönthetnénk arról, hogy önkéntes karanténban szeretnénk e élni vagy sem, otthon dolgozzunk és tanítsuk e gyermekeinket vagy sem, engedjük e őket közösségbe vagy sem. Kérjük Magyarország Kormányát, hogy SOS dolgozza ki ennek a lehetőségét!

- A gyermekek között is vannak krónikus betegek.
- A szülők között is vannak krónikus betegek.
- Sok család él együtt idős és / vagy beteg nagyszülővel, aki felügyeletre, gondozásra szorul, muszáj vele napi kapcsolatban lenni.

Ők óriási veszélyben vannak, ha a kötelező iskola látogatás miatt nem tudják izolálni magukat a többi gyerektől, embertől!

Írd alá, ha egyetértesz a felvetéssel!

Az aláírással engedélyezem Covidstop Hungary, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.