Szabad döntést az iskolalátogatással kapcsolatosan járvány idején!

Tudjuk, hogy vannak, akik nem dolgozhatnak online. Tudjuk, hogy az iskolás korú szülők többsége a fiatalabb korosztályhoz tartozik. Tudjuk, hogy kevesebb köztük a krónikus beteg, mint az idősebbek között, tudjuk, hogy kevésbé veszélyeztetettek, mint a szépkorúak.

Mégis azt szeretnénk, ha a Covid járvány idején a magas fertőzöttségi adatok miatt magunk dönthetnénk arról, hogy önkéntes karanténban szeretnénk e élni vagy sem, otthon dolgozzunk és tanítsuk e gyermekeinket vagy sem, engedjük e őket közösségbe vagy sem. Kérjük Magyarország Kormányát, hogy SOS dolgozza ki ennek a lehetőségét!

- A gyermekek között is vannak krónikus betegek.
- A szülők között is vannak krónikus betegek.
- Sok család él együtt idős és / vagy beteg nagyszülővel, aki felügyeletre, gondozásra szorul, muszáj vele napi kapcsolatban lenni. 

Ők óriási veszélyben vannak, ha a kötelező iskola látogatás miatt nem tudják izolálni magukat a többi gyerektől, embertől!

Írd alá, ha egyetértesz a felvetéssel!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Covidstop Hungary petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...