Stop Fidesz ! Stop, " Stop Gyurcsány ! ,Stop Karácsony !"

A Fidesz egyik alappillére az uszítás ,és egy belebegtetett képzelt ellenség. A legtökéletesebb példák erre a 91 éves  démonizált Soros György, a hazájukat vesztett migránsok, vagy a külföldön jobb megélhetést keresők.A  legújabb népellenség Karácsony Gergely- aki a kormánymédia lejárató kampánya szerint-valójában 99%-ban Gyurcsány.Az elmúlt hónapokban már 100 milliárdokat költöttek, csak Karácsony Gergely lejáratására. Ez a sok kidobott pénz mégcsak növekedni fog hiszen a legújabb akciójukkal a "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" megmozdulásukkal minden választópolgárhoz terveznek eljutni.A petíció is ezért jött létre hogy ne engedjük vissza a politikába a 2010-utáni kormányzókat. Láthattuk a Fidesz részéről a képmutatást, ahogy  a saját társadalmi normáikat szegték meg. A több mint 200 gyerekpornót letöltő Kaleta Gábor,a luxus jachtozó Szijjártó, az ereszen csüngő Szájer József vagy a  marihuánát termesztő Hódmezővásárhelyi Fidelitas tag a legjobb példa erre.  A sort még  bőven lehetne folytatni a kisebb falusi polgármesterekkel is akik kiszipolyozzák,és kihasználják a rászorulókat,és az  uniós pénzeket használják fel a saját javukra fordítva azt. Ezek  is megmutathatják mennyire messze áll a Fidesztől a kereszténység, vagy a választók kiszolgálása.A legújabb akciójuknak sok értelme nincsen a választók hergelésére,és a pénz szórására azonban tökéletes,valamint a sokkal fontosabb égető problémák eltakarására és nem a megoldására.A petíció azért is jött létre hogy a "képmutató" Fidesznek megmutathassuk milyen sokan nem várják azt, hogy 2022 után a Fidesz visszatérhessen,és vele együtt a harmadik Orbán-kormány,valamint folytatódhasson Magyarország kiszipolyozása. A Szózatban benne van a magyarok segélykiáltásai, amelyben mind kimondják hogy:

 "Még jőni kell, még jőni fog
Egy jobb kor, melly után
Buzgó imádság epedez
Száz ezrek' ajakán."

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nagy Tamás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...