STOP ENDO

253243D3-E96B-4507-A6EF-B673C2A5C26C.jpeg
Petíció az endometriózissal küzdők támogatására

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány petíciót indít, annak érdekében, hogy megmutassuk a döntéshozóknak Magyarországon, hogy milyen sok nőt érint az endometriózis és ezt követően elérjük, hogy változzon a megelőzés, a diagnosztizálás és a kezelés.

A PETÍCIÓT KÉRJÜK, HOGY CSAK AZ ÍRJA ALÁ*, AKINEK ORVOSI IGAZOLÁSA (például: műtéti zárójelentés, szövettan) VAN AZ ENDOMETRIÓZISRÓL. (Akiknek jelenleg nincs vagy már nincs tünete, de diagnosztizálták endometriózissal, azok is aláírhatják a petíciót.)

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány személyes érintettség miatt indult útjára azzal a céllal, hogy edukáljon a betegségről, és segítse az endometriózissal küzdő nőket. Mi pontosan tudjuk, hogy mit élnek át az érintettek, hogyan keseríti meg a mindennapjaikat a fájdalom, a meg nem értettség és az információhiány. Változtatni azonban csak összefogással lehet! Ahhoz, hogy az illetékes kormányzati szervek felé nyomatékosítani tudjuk a már folyamatban lévő egyeztetéseket, fontos, hogy megmutassuk, milyen sokan vagyunk.

Kérjük, írd alá a petíciót, hogy változtathassunk!

Vállald fel és beszélj az endometriózisról!

Elérhetőségeink:

* Kérjük, hogy töltsd le az adatvédelmi nyilatkozatot és juttasd el hozzánk postai úton is. Kérjük, hogy sima levélben, NE tértivevénnyel és ajánlva küldd.

Levelezési címünk: "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány, 1022 Budapest, Felvinci út 25. 2/2

"Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével