SEGÍTSÉGKÉRÉS kényszer sterilizálás, durva nőbántalmazás miatt

Tisztelt Mindenki!

Gyerekkorom óta zaklat és bűncselekményeket tesz ellenem egy rasszista, aki a hatóságok szerint nemzetközi szintű bűnöző és striciként tevékenykedik.

Régebben rasszista politikus volt, a lakosság szerint a kisebbségieket zaklatja.

A rasszista férfi a gyerekbántalmazást és nőbántalmazást népszerűsíti.

Apámat ismerte néhány rasszista, akik fajgyűlölet és magánügyi indíttatásból évtizedeken keresztül zaklatták, majd családját, minket is.

Távfűtéses lakásunkban elrontották fűtésünket, ezért családom alternatív módon próbált fűteni. A fűtetlen lakás miatt óvodás korom óta gyakran van felfázásom.

A családom és a lakosok elmondásából az derül ki, hogy származásilag nem megfelelő emberek lakásában gyakorlatilag koncentrációs tábort alakítanak ki: megrongált fűtés, ablak, gázszivárgás, elektromos hálózat tönkretevése, ruhák, cipők, műszaki cikkek rongálása, lopások, szándékosan betegségek okozása ezekkel és a rasszista szomszédok csendháborítása, amit hangfelvétel bizonyítékok ellenére „akusztikus téveszméknek” hazudnak. Előfordul, hogy szinte naponta órákon keresztül kalapálnak, a zajongás köztudottan betegségeket okoz.

Éveken keresztül pedofilkodtak velem, amit az elkövetők viccesnek tartanak.

Fajvédelmi szempontból gyerekkorom óta leszbikus kapcsolatra próbálnak kényszeríteni.

Általános iskolában tönkretették idegrendszeremet azzal, hogy kéztörés miatt meg kellett tanulnom másik kézzel írni, amit rasszisták mentális betegségnek próbálnak hazudni. Fajgyűlölet indíttatásból gyerekkorom óta tönkreteszik kapcsolataimat / kapcsolati próbálkozásokat.

Amikor középiskolás lettem, rasszisták a lakásunkba költöztettek egy beteg férfit, aki lopta megélhetésemet és kitiltott lakásunkból, így éheztem és lépcsőn laktam.

A beteg férfi a fűtést és ablakokat is rongálta, ezért már gyerekkoromban vesegyulladás és tüdőgyulladás előfordult.

Ironikus módon nem tudtam iskolába járni, amikor a holokausztról volt szó, mert jelenlegi nácik rongálták fűtésünket.

A beteg férfi kábítószert kevert ételembe, ezalatt az évek alatt több kábítószert kaptam, mint élelmiszert. Halmozottan hátrányos helyzetűként tartottak nyilván, az iskolától és településtől kapott segélyt és élelmiszert a nálunk lakó férfi ellopta. Ezt a lopás miatti hátrányos helyzetet anorexiának hazudták később.

A rasszisták megismerkedtek velem és az idegrendszeri probléma miatt pszichológiai tesztre küldtek, ami szerint mentálisan egészséges vagyok.

Az egyik rasszista férfivel kapcsolatot kezdtünk, aki ezt mentális betegség rágalmazásra használta fel.

Felkeresett Pigniczki Zsuzsa azzal, hogy a rasszista egy hamisított szakvélemény megírására kérte őt és férjét, Kiss Lászlót. Azért találkozott velem, hogy fiktív tüneteket gyűjtsön.

A rasszista férfi ismét pszichológiai tesztre küldött, amiatt mert lopás miatt kevés ételt tudtam venni, aminek az lett az eredménye megint, hogy mentálisan egészséges vagyok.

Azért, hogy kezeljenek, a rasszista férfi megvádolta saját magát azzal, hogy megerőszakolt, és ezért antidepresszánst íratott nekem.

Két belgyógyász javaslatának ellenére hormonkezelést is kezdtek, mert elmondásuk szerint nem akarják, hogy szaporodjon a „genetikai selejt fajtám.”

A rasszista férfi származásom miatt szedet velem gyógyszert. Kényszer sterilizálásnak számít.

A „nemi erőszakról”, sértődésről írásokat kértek tőlem, és a környezetem elmondását, amit a nálunk lakó férfi átírt, olyan szavakat használva, amelyeket nem ismertem. Ezekről a rasszista férfi azt hazudja, hogy őt sértegettem, pedig az emberek elmondásait kellett írnom, és a kezelésről és akkori helyzetemről.

A rasszista férfi úgy tudom rasszistának is próbál bizonyítani azzal, hogy pl. kérte, hogy ne öltözzek sötét színű ruhába, inkább fehér és piros színűbe, és amikor kedvességből ezzel egyetértettem, amit leírtam, ezt rasszizmus bizonyítására használja fel.

Amikor pszichotrop szereket szedettek velem, rasszista szövegeket tanítottak nekem.

Pár hónap után gyógyultnak nyilvánított a kezelőorvos, de a gyógyszer helytelen adagolásával elvonási tünetet okozott, amit anorexiának hazudott és papírokra hazugságokat írt.

dr. Almási Kitti szerint a rasszista kezelőorvos tevékenysége „szakmailag erősen megkérdőjelezhető.”

A nemi erőszak miatti kezelés kezdete után egy évvel a rasszista férfit és a rasszista által kitalált „nemi erőszakot” képzelődésnek nevezték, ezért otthagytam az orvost és a rasszista férfit is, és másik férfivel ismerkedtem.

Amikor már nem jártam kezelésre, töröltetni próbáltam a hazugságokat, de feljelentettek hamis váddal és a hamisított szakvélemény felhasználásával.

Az egyik szer túladagolásától kb. tíz évig tudatzavar alakult ki, az időszakra amnézia jellemző.

Illegálisan, az orvos által hazudott tünetek alapján rokkantosítottak és az országtól így lopott pénzt ellopták.

Összesen öt évet dolgoztam, de munkahelyekről a rasszista kirúgatott.

A tudatzavar alatt memóriám, idegrendszer és hormonrendszer károsodott.

Egy gyógyszer csere miatt ez a tudatzavar javulni kezdett, otthagytam az orvost, tanulni kezdtem és lakást vettem (volna), a lakásra gyűjtött pénzt ismeretlen tettes ellopta. Felsőoktatásban (egyetemen) származásom miatt nem engednek tanulni, annak ellenére, hogy felvettek.

Az orvos zaklatott, amit elmondása szerint a rasszista férfi kért, és két alkalommal feljelentett bíróságon. A bíróság hamis tanúzások ellenére úgy döntött, hogy nem kezelhetnek. Ennek ellenére az orvos által hazudott tünetek alapján illegálisan kezelésre kényszerítettek.

Azóta évente legalább egy alkalommal feljelentenek hamis váddal és hamis tanúkkal.

Évek óta feljelentéseket teszek az ügyben, de a zaklató orvos kérésére nem nyomoznak, és a rendőrség nem hivatalosan származásom miatt nem nyomoz.

A rendőrség javaslatára pert kezdtem, de a zaklató orvos nem volt együttműködő, nem jött el a tárgyalásokra. A tavalyi évben ismét pert indítottam, a bíróság eddig még nem válaszolt a félévvel ezelőtti perindítványra.

Az utóbbi években már Európai Unió parlamentnél és bíróságán is próbálok pert indítani.

Pár év lakáskeresés után adtak ki nekem egy lakást, ahol nem működött a fűtés, amitől neurológiai károsodásom lett. A szomszéd naponta tíz órán keresztül öblítette a vécét, tologatta bútorait és dobálózott szándékos betegség okozás céljából.

Kizárólag fűtetlen / hibás fűtésű és hibás selejt ablakos lakásokat adnak ki. Az utóbbi évtizedben ezer db körüli hirdetésből összesen öt tulajdonos volt hajlandó kiadni lakását, a többi származásom miatt nem.

Következő évben illegálisan kilakoltattak a családomhoz, ahol rasszisták tanácsára nyílászáró csere történt, és az ablakokat hibásan szigetelték.

Több éve selejtes lakásokban lakom, ami súlyos betegségeket okoz.

SZÜKSÉGEM LENNE EGY FŰTÖTT LAKÁSRA.

Az emiatti neurológiai, hormonális, belgyógyászati károsodást évek óta nem gyógyítják származásomra hivatkozással. Régebbi és jelenlegi háziorvosom sem szeretne gyógyítani, elmondásuk szerint azért, mert zaklatja őket a rasszista. Apám zsidó orvosához jártam, de őt is zaklatták emiatt és a fővárosi egészségügyi intézményből kitiltottak. A helyi egészségügyi intézményből származásom miatt kitiltottak.

Szeretnék párkapcsolatot, családot, munkahelyet, felsőoktatásban tanulni, saját lakást és egészségesnek lenni.

Kérem írják alá a petíciót, hogy olyan lehetőségeim lehessenek, mint mindenkinek!
Köszönöm.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem B G Zakar, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook