Segélykiáltás a 'fogyatékosokért', az autistákért, és az idősek kapcsolattartásáért-látogatásáért, időszakos hazavitelükért, vagy csomagküldési-viteli lehetőségért!

Egész évben fenntartom a petícióm, biztos, ami biztos..

Semjén Zsolt min.elnök-helyettes benyújtott egy új törvénytervezetet, amelyben év végéig KITOLHATNÁK a kapcsolattartási tilalmat a fogyatékosok, autisták, idősek és demensek gondozóházaiban, a rendeleti kormányzással, amiről mindig Müller Cecília fog dönteni.. a Miniszterelnök irányítása mellett..

Tenni kell az ellen, meg kell előzni, hogy ez megtörténjen, mert ezek az emberek nem a járványba fognak bele halni, hanem a családjaik hiányába, amit a bánat idéz elő náluk..

Senkit sem lehet kilátástalan ideig elzárni a családjától, fogyatékos gyermekeket szüleiktől, az  idősektől meg a hozzátartozóikat.. Ez embertelenség, és szívtelenség! A szeretethiány bárkit képes legyőzni, főleg az elesetteket, akik fokozottan szeretetigényesek..

Egyes fogyatékos intézményekben, és idős otthonokban már február eleje óta tart a látogatási,  hazaviteli/hozatali, csomagküldési tilalom, ami nagyon hosszú idő, ezzel a kormányzással nem látjuk a végét..

Minden olyan aláírót várunk, aki érintett abban, hogy hónapok óta nem találkozhatott semmilyen formában hozzátartozójával, csomagot sem küldhet, akiket felemészt a bánat ez miatt..

Kérem az aláírókat, fejtsék ki az aláírás mellett, hogy ők hogy  élik meg a hozzátartozójukkal, sérült gyermekükkel együtt..

 

NAGYON FONTOS LENNE PSZICHOLÓGUSOK, SZAKEMBEREK SZAKVÉLEMÉNYE ERRŐL A HELYZETRŐL, AMIT EL LEHETNE JUTTATNI A LEGFELSŐBB KÖRÖKBE, AKÁR MÜLLER CECÍLIÁNAK IS.. 
Ettől a kormányzástól bármi kitelik, amit ma mondanak, holnapra letagadhatják, és megtörténhet, hogy év végéig fenntarthatják ezt az állapotot..

Ezektől az emberkéktől február óta már elvették:

- a tavasz kezdetét, hisz kulcsra zárt ajtók mögött vannak, még a levegőre, és napfényre sem mehetnek ki, D vitamintól - is - megvonva őket, amitől még fogékonyabbak lesznek a betegségekre,

- elvették a Húsvétjukat,

- a gyermeknapjukat,

- a Pünkösdjüket,

- Anyák napját,

-  a teljes nyarat, és vele együtt a D vitaminforrást, de nem pótolják tablettában sem,

- elveszik tőlük kinek-mikor van a névnapja, születésnapja,

- és el szándékoznak venni tőlük a Karácsonyt, és Szilvesztert is családjaik körében?

- Elvették  a fogyatékos gyermekektől a szüleik szeretetét, ölelését, puszijait, a fizikai kapcsolattartást, de elvették az idősektől is! - és ebbe fognak bele halni mind!

- Ugye ők sem gondolják komolyat ezt az embertelenséget, szívtelenséget?!

 TÖBBEN ÖSSZEFOGVA KINYOMOZTUK, HOGY FÜLÖP ATTILA ÁLLAMTITKÁR ALKOTTA MEG EZT AZ EMBERTELEN, SZÍVTELEN, A FOGYATÉKOSOKAT, ÉS IDŐSEKET A BÁNATBA BELEÖLŐ TÖRVÉNYTERVEZETET, SEMJÉN CSAK BENYÚJTOTTA, ORBÁN MEG MINDENT ELFOGAD, AMIT ELÉ TESZNEK, AHOGY ÁDER IS.. ESZÜK ÁGÁBAN SINCS ÁTNÉZNI..

Müller Cecília hivatalos elérhetősége:
 

ŐKET KELL LEVELEKKEL BOMBÁZNI, HOGY MINÉL NAGYOBB NYOMÁST KAPJANAK EZ ÜGYBEN AZ ÖSSZES ÉRINTETT-TŐL..

A HVG fedezte fel, és írta le cikkében ezt az elrejtett salátatörvény tervezetet, (forrás):

https://hvg.hu/itthon/20200527_felhatalmazasi_torveny_orban_egeszsegugyi_valsaghelyzet_jarvanyhelyzet_koronavirus?fbclid=IwAR1KjA0vEgF4b34Ilh5X75xnSk2pIlL78FGqvbitL8QY1GmUPoXBqejHcpo

 

 

https://www.parlament.hu/irom41/10748/10748.pdf?fbclid=IwAR1c3numGOpNSo9l_ZTg-a8ULn14vH_DpOtNUGJqX9doZiAimUSFI4tWV28

74. §(1) Az 1993. évi III. törvény szerinti szociális szakosított intézményekben az országos tisztifőorvosáltal elrendelt látogatási tilalom (a továbbiakban: látogatási tilalom) fennállása alatt, de legfeljebb2020. december 31-éiga) a fővárosi és megyei kormányhivatal a fogyatékos személyek alapvizsgálatát és a szociálisintézményben elhelyezettek felülvizsgálatát nem végezheti el,b) a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság a komplex szükségletfelmérést nem végezhetiel.(2) Az (1) bekezdés szerinti vizsgálatok elvégzése nélkül a szociális szolgáltatás a látogatási tilalomfennállása alatt, valamint a tilalom feloldását követő harmincadik napig, de legfeljebb 2020.december 31-éig jogszerűen nyújtható.(3) A fejlesztő foglalkoztatásba bevontak rehabilitációs alkalmassági vizsgálatáról szóló, alátogatási tilalom fennállása alatt lejáró szakvélemények, javaslatok érvényessége a látogatásitilalom feloldását követő hatvanadik napig, de legfeljebb 2020. december 31-éig meghosszabbodik.(4) Az 1993. évi III. törvény szerinti átmeneti elhelyezést nyújtó szociális intézményekben azországos tisztifőorvos által elrendelt felvételi zárlat fennállása alatt lejáró ellátotti jogviszony atilalom feloldását követő hatvanadik napig, de legfeljebb 2020. december 31-éig meghosszabbodik,ha az ellátottnak az állapotánál fogva további, tartós elhelyezésre van szüksége.(5) A látogatási tilalom fennállása alatt, de legfeljebb 2020. december 31-éig az idősek otthonábanfoglalkoztatottak számára 24 órás műszak is elrendelhető.
Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hajnalka Ferincz, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook