P+R parkoló és ALDI áruház megépítése Hűvösvölgyben

Kedves Szomszédok, környékbeli Lakók!

Bizonyára sokan hallották már, hogy a Hűvösvölgyi BKK végállomással szembeni telken a Hűvösvölgyi út 215-219. alatt az ALDI áruházat tervez építeni, mellyel együtt nagy kapacitású P+R parkoló is épülne. A P+R parkoló csökkentené a belváros felé közlekedő autók számát, csökkenne a torlódás és jól jönne a HÜVI vásárlóinak is.

Mindenek előtt várjuk szomszédaink véleményét, a tervezett nagy befogadóképességű parkoló és az áruház megvalósulásáról. Az üzlet megépítésének engedélyeztetése érdekében indítjuk a jelen online petíciót, hogy a kerület újabb bevásárlási és P+R parkolási lehetőséggel gyarapodjon.03_l.jpg

Amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy a beruházás lehetőség szerint minél előbb megkapja a szükséges engedélyeket, kérem írja alá a petíciót.

A mellékelt látványtervek nem minősülnek kiviteli tervnek, a projekt emgedélyeztetéséhez még az Ön aláírásárására is szükség van! 

Köszönjük az aláírásokat!

HÜVI Szolgáltatóház

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom HÜVI Szolgáltatóház petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...