P+R parkoló és ALDI áruház megépítése Hűvösvölgyben

Kedves Szomszédok, környékbeli Lakók!

Bizonyára sokan hallották már, hogy a Hűvösvölgyi BKK végállomással szembeni telken a Hűvösvölgyi út 215-219. alatt az ALDI áruházat tervez építeni, mellyel együtt nagy kapacitású P+R parkoló is épülne. A P+R parkoló csökkentené a belváros felé közlekedő autók számát, csökkenne a torlódás és jól jönne a HÜVI vásárlóinak is.

Mindenek előtt várjuk szomszédaink véleményét, a tervezett nagy befogadóképességű parkoló és az áruház megvalósulásáról. Az üzlet megépítésének engedélyeztetése érdekében indítjuk a jelen online petíciót, hogy a kerület újabb bevásárlási és P+R parkolási lehetőséggel gyarapodjon.03_l.jpg

Amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy a beruházás lehetőség szerint minél előbb megkapja a szükséges engedélyeket, kérem írja alá a petíciót.

A mellékelt látványtervek nem minősülnek kiviteli tervnek, a projekt emgedélyeztetéséhez még az Ön aláírásárására is szükség van!

Köszönjük az aláírásokat!

HÜVI Szolgáltatóház

Az aláírással felhatalmazom HÜVI Szolgáltatóház petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.