Pontonhidat a Csepel-szigetre, amíg az M0 felújítás tart!!!

Minden Csepel-szigeti lakos tudja és tapasztalja, mivel jár mostanában a Budapestre ingázás. A húsz perces út minimum 60, de inkább 90percre nőtt. Most, hogy augusztus végéig lezárták az M0 Szigetszentmiklósi lehajtóját, aki fel akar hajtani, Halásztelek felé kell mennie. Ennek köszönhetően az eddiginél is nagyobb dugók alakultak ki, kiszámíthatatlan, hogy melyik nap mennyi időt kell az útra szánni. Ez leginkább a munkába ingázóknak nagy kockázat, ki tudja, a főnökök meddig nézik el az esetleges késéseket.

Segítene a helyzeten, ha lenne legalább ideiglenesen még egy hidunk.

Kérjük, hogy az illetékesek:

1. Vizsgálják meg, hol segítene a legtöbbet plusz egy híd,

2. A kiválasztott szakaszon legalább a felújítás végéig építsenek egy pontonhidat, ezzel is segítve az ingázók helyzetének normalizálását.

Köszönöm, ha aláírod!

Az aláírással engedélyezem Melinda, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.