Pócs Jánost miniszterelnöknek!

Az utóbbi hetekben bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor túl gyenge személyiség az ország vezetéséhez. Felfüggesztették az Európai Néppártban, kinevették a sajtótájékoztatóján. Most nem mer reagálni Pócs János kazános videójára, hiszen mind tudjuk, a jászsági képviselő hogyan "bánik el" azokkal, akikre haragszik.

Egy erős, magabiztos, tűzzel-vassal harcoló államfőre van szükségünk, ez a szeméy pedig: Pócs János. Bebizonyította, hogy nem tart a libsik riportjaitól, interjúitól és állja a sarat bármi áron.

Mindannyian csak álmodhatunk arról, hogy olyan humorral és magabiztossággal rendelkezzünk, mint Pócs. Orbán Viktor ezzel nem bír, nem tudja megvédeni még párttársát sem, hogyan védi majd így meg Magyarországot?

Javasoljuk Orbán Viktor azonnali lemondását, és Pócs Jánost kinevezését miniszterelnöknek!

Hajrá FIDESZ!

UI: Mind a petíció, mind a kép paródia jellegűek. Semmilyen párt vagy szervezet nem támogatja Pócs János miniszterelnökké választását.

pocsjanostmini.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Herbál Reality, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook