Petició az Akadémiatelep és Madárdomb lakosságának érdekében

Kedves Lakótársak!

Nagyon köszönjük, hogy 3 évvel ezelőtt olyan sokan segítettek az aláírásgyűjtésben, valamint aláírták/aláírtátok a Budapest-Szolnok vasútvonal mentén igényelt zajvédőfal kiépítését, amit az akkori polgármester Riz Levente át is adott a MÁV-nak. Azóta képviselőnk M. Tóth Katalin több ízben levelezést folytatott a MÁV illetékeseivel, de pozitív választ nem sikerült kapni. Igy folyamodtam lakosként arra, hogy petíciót kezdeményezzek a fenti igény elmaradása miatt. Természetes a képviselőnkkel M. Tóth Katalinnak szoros együttműködésben.

Méltánytalannak tartjuk, hogy ennyi idő és kérés során sem foglalkozik a MÁV az itt élők vasúti közlekedés általi zajterhelést érintő gondjaival. Igaz per által, de a Kőbánya Kertvárosi résznél megvalósult, valamint a jelenlegi új beruházásnál a Jászberényi és Pesti úton elkezdődött a zajvédő fal kiépítése (Budapest- Hatvan vonal).

Kérnénk, hogy minél többen írjátok alá a petíciót, amit át szeretnénk adni Horváth Tamás jelenlegi polgármesternek, felkérve arra, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat a zajvédőfal maradéktalan kiépítésében.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Ildikó Sónyi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )