Petíció Tatabánya tömegközlekedésének reformjáért

Tatabányán élő és közlekedő polgárként tiltakozunk a tömegközelekedési feladatokat 2018. január elsejétől ellátó T-Busz Kft. szolgáltatásának minősége és az új helyijárati menetrend ellen.

Követeljük Schmidt Csaba polgármester, dr Hidas János T-Szol Zrt elnök és Kupi Gábor T-Busz kft ügyvezető azonnali intézkedését.

Elsősorban a jelenlegi menetrend sürgős változását követeljük, a tavalyi év december 31-ig, Tatabányán érvényes közösségi közlekedés menetrendet állítsák vissza és 1 hónap alatt dolgozzák ki azokat az kisebb változásokat amelyek az ésszerű közlekedéshez szükséges.

Mi akiket érint a közösségi közlekedés, az új menetrend bevezetése óta nehezebben jutunk el például munkahelyünkre, iskolánkba, egyáltalában a célállomásainkra. Jó néhányan ezért nem is tudjuk igénybe venni a közösségi közlekedést. Sokszor ésszerűtlen csatlakozási rendet tapasztalunk, nincsenek összehangolva a különböző járatok. Felszólítjuk a T-Busz vezetőit, hogy dolgozzák ki ennek módosítását és vezessék be minél hamarabb.