Petíció az elhunyt egészségügyi dolgozók 500.000,- forintos járandóságának kifizetéséért

A korona vírus járvány idején életüket kockáztató egészségügyi dolgozók egy része nem érhette meg az egyszeri 500.000,- Ft járandósága kifizetését. A társadalom kötelessége kiállni azért, hogy ezeknek a nagyszerű embereknek a családja megkapja az elhúnytnak járó fenti összeget. Ezzel természetesen nem nem csökkenthető a veszteség, de a család legalább anyagiakban érezhetne valamit abból a tiszteletből és megbecsülésből, amivel a társadalom az elhúnytnak tartozik.

Fizessék ki a korona vírus járvány idején akár csak egy percet is dolgozott, időközben elhunyt egészségügyi dolgozók családjának az 500.000,- forintos egyszeri bérpótlékukat!

Kérem, ha egyetért a fentiekkel csatlakozzon a petícióhoz!

Neubauer István (Szülői Oldal)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Neubauer István (Szülői Oldal), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.