Petíció a Tiszavasvári Postán uralkodó káosz felszámolásáért

Ezen petíció aláírásával tiltakozunk a Magyar Posta által működtetett, Tiszavasvári Postán uralkodó káosz miatt. Legtöbb problémát a levélküldemények, közöttük a számlák késve ill. egyáltalán nem érkezése okozza. A helybeliek egymásnak hordják az össze-vissza bedobált leveleket és számlákat. Nem egy esetben - fényképekkel bizonyíthatóan - a postás nem a postaládába dobja be a küldeményt, egyszerűen áthajítja a kerítésen. A késve érkező számlák miatt nagyon sokan büntetést fizetnek adott szolgáltatónak, a meg nem érkezett számla miatt pedig szolgáltatás korlátozásra ill. kikapcsolásra kerül sor. Nem egy esetben csomagok tűnnek el. Kérjük az illetékes hatóság/ok/ hathatós közbenjárását a kialakult helyzet átvizsgálására, felszámolására és a szolgáltatás minőségének olyan szintre emelésére, ami jogosan elvárható az állampolgárok részéről!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Palaics Mária Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook