Petíció a Paradise PD szinkronizálásáért Randall Crawford szerepében Schneider Zoltán színművésszel

Ezúton kérvényezzük a Paradise PD (a magyar IMDb-n néhány hete már Paradise rendőrei néven futó) animációs sorozat magyar nyelvű szinkronjának elkészítését.
A sorozat eredeti készítői feleltek a Brickleberry sorozatért, melyben Woody Johnson, a fővadőr szerepét Schneider Zoltán szinkronbéli közreműködése tette teljessé közönségének, így ezen petíció magába foglalja, hogy az, úgymond a néhai Brickleberry sorozat mintájára készített Paraidise PD főrendőre, Randall Crawford hangját a rajongói igények szerint Schneider Zoltán szolgáltathassa Magyarországon.

A Paradise PD egy sitcom, befogadása jóval könnyebb, tartalma pedig sokkalta élvezhetőbb, ha a befogadó az anyanyelvén tekintheti meg, így kérjük a Netflix magyarországi munkatársait, kérésünket vegyék figyelembe.

Az aláírással felhatalmazom Szív Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.