Petíció a kalocsai Szentháromság tér helyreállításáért

Szeretném elérni, hogy a Szentháromság tér visszanyerje régi funkcióját és városunk ismét rendezett körülmények között lévő kisváros lehessen. 8 éve vár kisvárosunk arra, hogy ismét méltón viselje azt a címet, hogy a kalocsai főszékesegyházat ölelő tér Magyarország egyik legszebb barokk tere. TEGYÜNK ÉRTE! PRÓBÁLJUK MEG!

Turisták ezreinek mondhassuk ismét: A főszékesegyház előtti térről rátekinthetünk az érseki palotára, mely falain belül igazi eszmei kincsek találhatók. A faragott polcokon és szekrényekben található a Kárpát-medence és Magyarország legnagyobb egyházi könyvtára, ebben a pompás barokk környezetben. Vagy turistákat vezethessünk be a "Nagytemplomunkba" .  A székesegyház ékessége a francia hangzású, gigászi méretű orgona, amelyen többször játszott Liszt Ferenc is.

48277410_2191987047518412_3728173243769552896_n.jpg

Petíciónkat eljuttatom majd az illetékes szervekhez valamint médiákhoz is!

Tegyünk érte, hogy Kalocsa ismét a MI városunk legyen!  Tegyünk érte, hogy legyen ismét Szentháromság terünk, virágzó kertekkel, gesztenyefákkal, játszó gyermekekkel, turistákkal!

ÍRD ALÁ KÉRLEK!