Petíció a kalocsai Szentháromság tér helyreállításáért

Szeretném elérni, hogy a Szentháromság tér visszanyerje régi funkcióját és városunk ismét rendezett körülmények között lévő kisváros lehessen. 8 éve vár kisvárosunk arra, hogy ismét méltón viselje azt a címet, hogy a kalocsai főszékesegyházat ölelő tér Magyarország egyik legszebb barokk tere. TEGYÜNK ÉRTE! PRÓBÁLJUK MEG!   

Turisták ezreinek mondhassuk ismét: A főszékesegyház előtti térről rátekinthetünk az érseki palotára, mely falain belül igazi eszmei kincsek találhatók. A faragott polcokon és szekrényekben található a Kárpát-medence és Magyarország legnagyobb egyházi könyvtára, ebben a pompás barokk környezetben. Vagy turistákat vezethessünk be a "Nagytemplomunkba" .  A székesegyház ékessége a francia hangzású, gigászi méretű orgona, amelyen többször játszott Liszt Ferenc is. 

 48277410_2191987047518412_3728173243769552896_n.jpg

Petíciónkat eljuttatom majd az illetékes szervekhez valamint médiákhoz is!

Tegyünk érte, hogy Kalocsa ismét a MI városunk legyen!  Tegyünk érte, hogy legyen ismét Szentháromság terünk, virágzó kertekkel, gesztenyefákkal, játszó gyermekekkel, turistákkal!

ÍRD ALÁ KÉRLEK!

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gyarmati-Simigh Dóra petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...