Pécsen csak vadállat-mentes cirkuszt lehessen tartani!

A vadállatok (sőt, bármilyen állatok) cirkuszban való szerepeltetése állatkínzás. Az állatoknak a természetben van a helyük, és nem a porondon, ráadásul sajnos rengeteg társulatnál kifejezetten rossz körülmények között élnek a szerencsétlen állatok, nem ritkán fizikailag is bántalmazzák őket.

Ez így nem helyes. Az állatok nem azért születnek, hogy cirkuszi látványosság legyen belőlük, természetüktől idegen ez a „munka” számukra. Nem ritkán fordul elő sajnos, hogy fizikai fenyítéssel idomítják őket, szerencsétlen párák komoly szenvedést tűrnek el életük során. Ráadásul a világ legjobb cirkuszaiban már nincsenek is állatok, és az ipar köszöni szépen, anélkül is jól van, hogy elefántokat, oroszlánokat vagy medvéket kellene kínozniuk.

 

Írjuk alá minél többen a petíciót, legyen Pécs az város az országban, ahol csak vadállat-mentes cirkuszt lehessen tartani!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vági Márton petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...