Oszlassa fel magát Nagykanizsa MJV Önkormányzat képviselő-testülete!

Lakossági kezdeményezés Nagykanizsa képviselő-testületének feloszlatására

A 2019. évi önkormányzati választások eredménye Nagykanizsa Megyei Jogú Városban: Nagykanizsa - Helyi önkormányzati választás 2019

A képviselő-testület megalakulása óta városunkban a közügyek mind politikai alapot képező kérdéssé váltak, az Önkormányzat munkája során mindennapos az ellenségeskedés, fölényeskedés és a pártok közötti rivalizálás. A kormánypárti polgármester és az ellenzéki többségű képviselő-testület viaskodása ellehetetleníti a város fejlődését, mivel nem születik időben, korrekt döntés a mindannyiunk életét meghatározó kérdésekben.

2019 ősze óta a közgyűlések embertelen stílusban folynak és mindkét oldal a saját erejét és lehetőségeit használva kívánja magához ragadni a hatalmat, valamint saját álláspontját a lakosság többségének véleményeként beállítani. A felelős cégvezetői pozíciók (Nagykanizsai Városfejlesztő Kft., Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt., Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft.) kiosztása politikai alapon történik, mely gátat vet a hatékony és szakszerű munkavégzésnek.

Fenti okok miatt lakossági szinten kezdeményezzük, hogy az Önkormányzat munkájában kialakult patthelyzet feloldásra kerüljön, a képviselő-testület oszlassa fel magát! Tisztelettel kérjük képviselőinket, hogy amennyiben valóban fontos számukra településünk fejlődése, támogassák a feloszlatást!

Kérem, támogassa aláírásával a petíciót, ha Ön is úgy gondolja, hogy városunk fejlődését hátráltatja az Önkormányzat jelenlegi politikai összetétele!

117944058_651241008827417_8842320940590768957_n.png

nk_kepek_1.jpg

Az aláírással engedélyezem Balogh András, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.