Online szexpartnerkereső oldalak betiltása a családok védelme érdekében!

Az internet számos lehetőséget kínál, sőt egyenesen buzdít arra, hogy viszonyt alakítsál ki. A lehetőségeket tálcán kínáljak, hogy regisztráció után azonnal alkalmi, állandó szexpartt találhass a megfelelő régióban, korban, kinézetben, még az opció, hogy házas vagy, de mellette keresül. Utána még pàr hirdetés az egy-egy órara foglalható szobákról, és a sikersztorik.

Szeretném elérni, hogy ne egy olyan országban èljünk, ahol a családok vèdelmének fontossága mellett az internet könnyű prédákat kínál. Tiltsuk be ezeket az oldalakat! Az ismerkedés legyen hagyományos. 

Ha neked is fontos a házasság, ha te is átélted, hogy párkapcsolatodban beszállt a könnyen pár órára kapható harmadik, akkor támogasd, hogy a nyíltan csak szexpartnetkereső oldalak ne legyenek elérhetőek.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Heni, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook