Online szexpartnerkereső oldalak betiltása a családok védelme érdekében!

Az internet számos lehetőséget kínál, sőt egyenesen buzdít arra, hogy viszonyt alakítsál ki. A lehetőségeket tálcán kínáljak, hogy regisztráció után azonnal alkalmi, állandó szexpartt találhass a megfelelő régióban, korban, kinézetben, még az opció, hogy házas vagy, de mellette keresül. Utána még pàr hirdetés az egy-egy órara foglalható szobákról, és a sikersztorik.

Szeretném elérni, hogy ne egy olyan országban èljünk, ahol a családok vèdelmének fontossága mellett az internet könnyű prédákat kínál. Tiltsuk be ezeket az oldalakat! Az ismerkedés legyen hagyományos.

Ha neked is fontos a házasság, ha te is átélted, hogy párkapcsolatodban beszállt a könnyen pár órára kapható harmadik, akkor támogasd, hogy a nyíltan csak szexpartnetkereső oldalak ne legyenek elérhetőek.

Az aláírással engedélyezem Nagy Heni, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.