Önkormányzati Idősek Otthona dolgozóinak béremelése

Önkormányzati Idősek Otthonában rengeteg munkájuk van a dolgozóknak. Főleg, ha demens részleg is van az intézményben. Az ápolók és takarítók fizetése bruttó 130 ezer Ft. Ezért a fizetésért naponta fürdetni, pelenkázni, öltöztetni kell a demens és rászorult lakókat.  A 24 órás felügyelet biztosítása legalább 5 embert igényel műszakonként. Napi 5 étkezést lebonyolítani, gyógyszerelni, megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről gondoskodni, naponta többször ágynemű csere, reggel, délben és este szintén pelenkázás és amikor olyan helyzet adódik. A dolgozók nap, mint nap a vizeletes és székletes ágyneműket, ruhákat cserélik ezeken a betegeken. Mellette a sok látogatói kívánságnak is eleget tenni. Ebédidő alig van. Sajnos ennyi pénzért 2-3 naponta új ápolók arcával szembesül a látogató. Ilyen minimális fizetésér senki nem fog megmaradni ezen a munkahelyen, majd végül súlyos, végzetes következményekkel fogunk  szembesülni.

Támogassuk aláírásunkkal ezen dolgozók béremelését.                                       Hisz nem tudhatjuk, melyik rokonunk kerülhet ilyen betegségbe és nem lényegtelen, hogy milyen ellátást kap.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Andrea Kollarne Bartus, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook