Norvégia - vissza a Bodnariu gyerekeket a családjuknak!

Adják vissza az öt Bodnariu gyermeket a családjuknak!

Állami gyermekrablás: tavaly novemberben egy ötgyermekes norvég családtól valamennyi gyermeküket azonnali hatállyal elvette a gyermekvédelmi hivatal. A romániai bevándorló, de már kilenc éve biztos egzisztenciával Norvégiában élő szülőkkel szemben az egyik iskolai tanár tett bejelentést, miszerint „radikális keresztény nevelési elveikkel” veszélyeztetik gyermekeik fejlődését. Ugyanakkor sem fizikai, sem másfajta bántalmazást, sem pedig elhanyagoltságot nem állapítottak meg a Bodnariu családban. A gyerekeket ráadásul nem egy helyre, hanem különböző helyekre vitték.

Nők Európa Jövőjéért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Nők Európa Jövőjéért Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.