Nemet mondok a "Nemet mondok..." petícióra, ne lehessen Pécsett provokatív LMBTQ-ellenes aláírásgyűjtést tartani

nacipride2.jpgDiverse Youth Network szervezése ellen, egy pécsi édesapa gyerekeinek támogatásával, emberjogi köntösbe csomagolva próbálnak másokat megbotránkoztató, LMBTQ gyűlölő petíciót aláiratniNemet mondok a PÉCS PRIDE-ra…!” néven. Ne hagyjuk szó nélkül, emeljük fel a hangunkat az ellen, hogy egy több ezer éves történelmi városban, a gyermekek és családok szeme láttára tiltakozzanak a nyitott eszmei érdekekkel szemben! Miért akarnak egy felvonulás ellen tiltakozó tömeget gyerekeknek mutogatni?

Ez nem szolgálja a jószándékú melegek érdekeit, sőt nekik árt a legtöbbet. Ha a Pécs Pride ekkora ingyen reklámot kap, a végén még a bujkálásnak sem lesz értelme! Ne akarjanak a nemzetiségekre, vallási felekezetekre hivatkozva, ki tudja milyen politikai háttér érdekében több frusztrált embert befolyásolni! Pécs befogadó város, itt békében élhet bárki, nincs szükség a feszültségkeltésre. Nem a hetero emberekkel van probléma, hanem a felesleges irigykedésekkel!

MKKP Baranya megye bevéve Komló    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem MKKP Baranya megye bevéve Komló, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.