Ne zárják be a pesterzsébeti postákat

TILTAKOZÁS!

Pesterzsébet lakossága nevében TILTAKOZUNK a 2-es (Károly utca 132.) és a 3-as (Kossuth Lajos utca 89.) Postahivatal bezárása ellen.

A két posta bezárása után egyetlen postahivatal marad Pesterzsébeten: az 1-es Posta (Zilah utca 13.). Ez a postahivatal - a máig még működők mellett is - túlzsúfolt. A Zilah utcai posta tömegközlekedési járművel nem megközelíthető: autóbusztól, villamostól nagyon sokat kell gyalogolni. A gyakran bottal közlekedő idős emberek rendkívül nehezen tudnak eljutni a postára, és az ottani plusz fél – egy óra várakozás igencsak megterhelő számukra. Pesterzsébet lakossága 65 ezer fő.

Ekkora lélekszámú kerületnek NEM elég egyetlen postahivatal, tehát fontolják meg, vonják vissza a döntésüket!

Az aláírással felhatalmazom Fekete Katalin petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.