Ne ritkítsák a 136e buszokat!

Kérvényezzük, hogy a július 2-tól érvénybe lépő 136e jelzésű buszok járatritkítása NE történjen meg.

Indoklás:

Egyrészt a jelenleg folyó metrófelújítási munkálatok miatt sokunk közlekedik vonattal, mely vonatokra Kőbánya-Kispest állomásokon lehet csak felszállni. Amennyiben ritkul a járat 15-20, illetve 30 percekre, ez szinte lehetetlenné válik.

Másrészt az üllői úti lakótelep lélekszáma igen magas, a busz folyamatosan zsúfolt, és még több lakóépület épül a környéken a közeljövőben. Ennyi utas igényét a villamos alapvetően nem tudja kiszolgálni, és igen lassan is közlekedik.

Kérjük, hogy fontolják a kérdést újra. Amennyiben ez valóban lakossági kérésre történik, úgy ezt mely lakosok kérték?

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Marsi Diána petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )