Ne kelljen minden reggel arra kelnünk, hogy Áron levélfúvózza az üres aszfaltot. 😭😭🤯🤯

Teljesen megértjük, hogy az ingatlan szépen tartása végett rendszeresen kell a levélfúvó alkalmazása, de ha egy mód van rá akkor ez ne reggel 8.03perckor történjen. Jobb esetben csak egy szűk másfél óráig kell hallgatnunk ébresztő gyanánt, de hétfőn konkrétan egész délelőtt búgott a kis masina “cseppet sem irritáló motorhangja”.

Sajnos egyesek a kollégium lakói közül munkájuk, tanulmànyaik, szolgálatuk edzéstervük ill számos más elfoglaltságukból kifolyólag rákényszerülnek a hajnalig tartó fennmaradásra ( hajnali 2-3-ig is akár ) és ilyenkor, mivel emberből vagyunk, nem biztos, hogy 8 órakor magunktól megzavarnánk az éppen legmèlyebb ponton levő alvàsciklusunkat.

Mindezek fényében nagyon mély tisztelettel kérjük az e téren kompetens ndöntéshozókat, hogy 10.00-nél előbb a munkavégzés ezen tevékenységét ne folytassák.

Proaktivitásukért, megértésükért és együttműködésükért rendkívül hálásak vagyunk, az alulírottak:

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Párduc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...