Nagyobb udvart az óvodásoknak!

Tisztelt Ócsa Város Polgármester!
Tisztelt Ócsa Város Jegyzője!

Kérem az Ócsai Nefelejcs Óvoda Baross utcai óvoda udvarának bővítését! A bölcsőde nyári bővítése miatt, az óvoda udvarából elvett részt pótolni szükséges. Jelenleg 170 gyermek szaladgál nap, mint nap a tavalyi területnek a felén. A jelenlegi helyzet rendkívül baleset veszélyes és veszélyezteti a gyermekek testi épségét. Az adott szituáció mielőbbi megoldására van szükség, hiszen idő kérdése csak, hogy mikor történik komolyabb sérüléssel járó baleset. Mivel gyermekeink biztonsága, főleg egy óvoda területén, kiemelt fontosságú, ezért kérem az udvar bővítés témájának, következő közgyűlésen, a Polgármester Úr által korábban említett javaslatok közül, a megfelelő megoldás kiválasztását. (Egyik megoldás az óvoda melletti ingatlan részben vagy egészben történő megvásárlása, másik az óvoda mögötti felvonulási területből történő pótlása az óvoda udvarából elkészített résznek.)

Szeretném kérni, mielőbbi visszajelzésüket az ügy megoldása kapcsán!

Tisztelettel,
Kangyalics Gábor

Az aláírással felhatalmazom Kangyalics Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.