"Motorosbarát" szalagkorlátot, ahová csak lehet!

Tisztelettel kérjük az illetékes döntéshozókat, hogy mielőbb cseréltessék le a kanyarokban az ún. hagyományos (amputálós vagy gyilkos néven is ismert) szalagkorlátokat.

Nyugat-Európában a legtöbb hasonló helyen már ún. esélyadó-szalagkorlát van felszerelve az utak mentén. Ezzel szemben itthon frissen épitett és átadott utak esetében is jellemzően a lábas korlát került felszerelésre Ebben például okos és hálás dolog lenne követni őket az európai eljárást.

Már kisebb tempójú esésnél, kisodródásnál, balesetnél is életveszélyes a magatehetetlenül csúszó motoros számára a régi, lábas szalagkorlát. Nem feltétlenül szükséges száguldozni egy eséshez, megtörténhet az külső okokból is, pl. másik közlekedő hibája, felhordás, úthiba, stb. 
A következmények pedig borzalmasak.

A "motorosbarát szalagkorlát" nem ment meg az eséstől, a balesettől, sem az anyagi és fizikai kártól, DE ESÉLYT AD, hogy az eset ne legyen maradandó károsodással járó vagy végzetes!

Kérem.. Kérjük.

Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Marton Gábor Áron, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook